این فایل مرتبط با درس شیمی موادغذایی مقطع کارشناسی میباشد و البته اگه نیاز به جزوه در این حوزه دارید این فایل هم برای آموزش خودتون هم برای ارائه کاملا مناسب میباشد.
بخشی از متن فایل:
بافت چیست؟ طریقی که درآن اجزای تشکیل دهنده مختلف و عناصرساختمانی آرایش
می یابند وبرای تشکیل ساختارهای میکرو(ریز ملکولها) وماکرو(درشت ملکولها) وتظاهرخارجی این ساختارها یعنی سیالیت وتغییرشکل باهم ترکیب میشوند.
اکثر موادغذایی سیستم های فیزیکوشیمیایی پیچیده ای دارند و رابطه مستقیمی بصورت زیر وجود دارد: خواص فیزیکی-ساختارفیزیکی-ترکیب شیمیایی