دانلود فایل ارزان

فایل - پروژه - مقاله

دانلود فایل ارزان

فایل - پروژه - مقاله

پاورپوینت در مورد روش های نگهداری مواد غذایی -36 اسلاید

پاورپوینت در مورد روش های نگهداری مواد غذایی -36 اسلاید

بشر از ابتدا ی خلقت به موازات تلاش برا ی   معاش روزانه هم ی شه در فکر ذخ ی ره و نگهدار ی مواد غذا یی هم بوده است ممانعت از بروز فساد توسط از ب ی ن بردن عوامل خارج ی و داخل ی و ی ا به تعو ی ق انداختن رشد  آنها م ی باشد. نگهدار ی مواد غذا یی   اغلب با آماده کردن آنها توأم است . اهداف نگهداری :   از ب ی ن بردن فلور م ی کروب ی موجود در مواد غذائ ی به طور کامل و از ب ی ن بردن م ی کروارگان ی سم ها ی پاتوژن و خطرناک ب) جلوگ ی ر ی از تکث ی ر م ی کروارگان ی سم ها به طور مداوم و ی ا در زمان ی مع ی ن روش حرارتی پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون نیز دو روش استفاده از فرایند حرارتی می باشد. .. استفاده از سرما... خشک کردن... تغلیظ... تخمیر... عمل آوری و شور کردن... نگهدارنده های شیمیایی مورد استفاده در غذاها عبارتند از : ...   ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.