دانلود فایل ارزان

فایل - پروژه - مقاله

دانلود فایل ارزان

فایل - پروژه - مقاله

دانلود پاور پوینت کاربرد امولسیفایر

دانلود پاور پوینت کاربرد امولسیفایر

فرمت: پاور پوینت     تعداد اسلاید: 13        قابل ویرایش   مقدمه: امولسیون های غذایی از دیر باز و حتی قبل از زمانی که انسان شروع به فرآوری واد غذایی کند وجود داشته اند به عنوان مثال شیر یک امولسیون/ کلوئید طبیعی است که در آن یک قطره چربی توسط غشای گلبول چربی احاطه و پایدار شده است کره و بعضی از سس های ابتدایی اولین مواد غذایی بودند که برای بهبود طعم و کمک به فرآیند پخت مورد استفده قرار گرفتند امولسیون کننده های طبیعی مانند پروتئین ها و فسفولیپیدهایی شیر و تخم مرغ اولین ترکیباتی بودند که به صورت عمودی مورد استفاده قرار می گرفتند توسعه تکنولوژییهای غذایی مصنوعی شد. امولسیون کننده ها به دو صورت یونی و غیر یونی هستند که خود گروهی یونی شامل سه نوع کاتیونی، آنیونی و آمفوتری می باشد عیب اصلی امولسیون کننده های یونی این است که می توانند با یونهای مختلف وارد واکنش شده و تشکیل کمپلکس داده که در نتیجه قدرت امولسیون کنندگی را کاهش می دهد برعکس ظرفیتی وارد واکنش نمی شوند از این نظر به میزان وسیعی در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرند &nb ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.