1 فایل پاورپوینت |32 صفحه اسلاید| قابل اجرا در آفیس 2010 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپ بخشی از پاورپوینت با افزودن فیبر های غذایی به رژیم غذایی روزانه میتوان رژیم با شاخص گلایسمیک بالا را به رژیم با شاخص گلایسمیک پایین تبدیل کنیم. افزودن مقادیر کافی میوه ها و سبزیجات به غذا و نیز استفاده از غلات کامل بجای غلات تصفیه شده (مثلا استفاده از نان سبوس دار و سنگک به جای نان سفید) و کاهش مقدار سیب زمینی مصرفی و قند های ساده و شیرینی ها کمک کننده هستند. عوامل افزاینده له کردن و رنده کردن دم کردن ماکارانی بار گلایسمی مدتی بعد از ابداع شاخص نمایه گلایسمی شاخصی جدید به نام بار گلایسمی پیشنهاد شد تا علاوه بر توانایی افزایش قند خون، مقدار گرم کربوهیدرات ماده غذایی و رژیم نیز مد نظر قرار گیرد. بار گلایسمی از حاصلضرب گرم کربوهیدرات در مقدار نمایه گلایسمی به دست می آید. در برخی مطالعات دیده شده که فاکتورهای متابولیکی با نمایه گلایسمی رابطه نداشته ولی با بار گلایسمی ارتباط داشته اند. توجه:از صفحه 11 تا 20 ،25 تا 29 و دو صفحه آخر اسلاید ها و نمودارها به زبان انگلیسی میباش ...