تحقیق ضرورت توجه به بسته بندی مواد غذایی در حجم 97 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش و با قسمتی از متن زیر: افزودن گاز و ایجاد خلاء در بسته بندی MAP روش MAP به دو صورت می توان عمل شود : 1 ـ تزریق گاز مجاز Flushing 2 ـ ایجاد خلاء و تزریق گاز مجاز gas compensated vaccum در روش تزریق گاز مجاز ، مخلوط مشخصی از گازهای انتخاب شده قبل از درب بندی به داخل بسته بندی تزریق می شود در حالی که در روش دوم ابتدا در بسته خلاء ایجاد می کنند و سپس عمل فوق را انجام می دهند . معایب روش دوم در مقایسه با روش اول این است که هزینه بر بوده و از راندمان کمی برخودار است . بعضی از میوه ها و سبزیها که نرخ تنفسی بالایی دارند کیفیت آنها به سرعت کاهش می یابد و باید در حرارت مشخصی در انبار نگهداری شوند . به وسیله روش تزریق گاز مجاز Fiushing ، مخلوط گازها شامل اکسیژن کم و دی اکسید کربن زیاد ، نرخ تنفسی و واکنش های اکسیداتیو را کاهش داد . بسته بندی نمودن میوه های قطعه قطعه شده ، مانند سیب و هلو و بعضی از سبزی ها مانند سیب زمینی ، قارچ و کاهو که مقداری هوا در بسته بندی وجود داشته باشند ، باعث واکنش های قهوه ای شدن ...