فرمت فایل : ورد قابل ویرایشتعداد صفحات: 27 فهرست مطالب: تحقیق بیوشیمی مواد غذایی و تغذیه انسانی بیوشیمی مواد غذایی و تغذیه انسانی.. ۳ ۱ـ تعریف علوم مواد غذایی.. ۳ ۲ـ تعریف علوم تغذیه. ۳ ۳ـ تعریف انسان متوسط از نظر تغذیه : ۳ ۴ـ تعریف جیره غذایی.. ۴ ۵- تعریف غذا و ماده غذایی.. ۴ ۶ـ تعریف ضریب هضم. ۵ ۷ـ مواد سازنده های غذاهای انسان : ۶ ۸- انرژی در جیره غذایی.. ۶ اندازه گیری ارزش حرارتی غذاها: ۷ تنظیم حرارت بدن. ۸ اندازه گیری مصرف انرژی.. ۸ ۱ـ حرارت سنجی مستقیم : ۹ ۲ـ حرارت سنجی غیر مستقیم. ۹ نسبت تنفسی غذاها (RQ) Respiratory Quatients. 9 روش محاسبه در حرارت سنجی غیر مستقیم. ۱۱ غذاهای انرژی زا : ۱۳ ۱ـ قندها در تغذیه انسان. ۱۳ ۲ـ چربی ها در تغذیه انسان : ۱۴ ۳ـ پروتئین ها در تغذیه انسان : ۱۴ غذاهای غیر انرژی زا: ۱۸ انرژی لازم برای متابولیسم مواد غذائی: ۲۱ نیاز بدن انسان به انرژی: ۲۴ انواع غذاهای انسان. ۲۸ refrences: 30 چکیده: 1ـ تعریف علوم مواد غذاییدراین علم مواد غذایی از نظر تولید ،تهیه ،نگهداری ،توزیع و خواص ...