این شامل فیلم ،عکس و نمودار های مربوط میباشد و یک فایل pdf همراه پاورپینت برای توضیحات کامل گذاشته شده است.
بخشی از متن فایل:
اسید مادهای شیمیایی است که مشخصههای محلولهای آبی آن مزه ترش، توانایی تغییر رنگ تورنسل آبی به قرمز، و نیز توانایی واکنش با بازها و بعضی فلزات ویژه (همچون کلسیم) و تشکیل نمک هستند. استیک اسید ترکیب آلی با فرمول مولکولی((CH3COOH یکی از مهمترین ترکیبات کربوکسیلیک اسیدها میباشد. نام های دیگر استیک اسید عبارتند از : اتانوئیک اسید ، استیک اسید گلاسیال و اتیل اسید این ترکیب مایعی بی رنگ و با بویی شبیه به سرکه میباشد که قدرت خورندگی بسیار بالایی دارد نقطه جوش آن 117.9درجه سانتی گرادو نقطه ذوب آن61.9درجه سانتی گراد میباشد و به طور کامل در اب مخلوط میشود. استیک اسید به دو صورت مصنوعی و طبیعی(توسط باکتری) تولید میشود.
فهرست مطالب:
تاریخچه تعریف مشخصات روش تولید کاربرد شرکت های تولید کننده میزان مصرف و....