لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی: Powerpoint نوع فایل: ppt (قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد اسلاید: 16 اسلاید قسمتی از متن فایل دانلودی در کنسرو ماهی از ماهی های مختلفی استفاده می شود از جمله ماهی تون،ساردین،سالمون وچند گونه دیگر ماهی تون: انواع ماهی تون از خانواده اسکومبرویید(Scombridae) و از ماهیهای دریایی میباشند که در اقیانوس کبیر، هند، اطلس و بعضی دریاهای وابسته به این اقیانوسها از جمله آبهای جنوبی ایران(دریای عمان، تنگه هرمز و قسمتی از خلیجفارس) پراکندهاند که دارای جنس و گونههای متعددی میباشند. ویژگیهای استاندارد مواد اولیه: ماهی روغن نمک آب ظروف بستهبندی (قوطی) لاکها فرآیند تولید: ماهی پس از صید(مرگ) در اثر فعالیت باکتریها و آنزیمها به سرعت ویژگیهای خود را از دست داده و پس از مدتی علایم فساد در آن ظاهر میگردد. لذا جهت افزایش زمان ماندگاری آن ب ...