دانلود فایل ارزان

فایل - پروژه - مقاله

دانلود فایل ارزان

فایل - پروژه - مقاله

پاورپوینت در مورد بررسی تاثیر کاربرد پروتئین های اصلاح شده سویا بر حلالیت پروتئین ها، خواص فارینوگرافی و بیاتی نان-31 اسلاید

پاورپوینت در مورد بررسی تاثیر کاربرد پروتئین های اصلاح شده سویا بر حلالیت پروتئین ها، خواص فارینوگرافی و بیاتی نان-31 اسلاید

مقدمه گندم مهمترین محصول کشاورزی ایران و جهان و نان حاصل ازگندم غذای اصلی مردم است. لیزین اسیدآمینه محدود کننده غلات و متیونین اسیدآمینه محدودکننده حبوبات و دانه های روغنی است در نتیجه با اصلاح غلات با حبوبات و دانه های روغنی می توان کمبود و لیزین را برطرف کرد. برجسته ترین منبع پروتئین از میان حبوبات و دانه های روغنی سویا می باشد که سویا با دارا بودن 52-40% پروتئین و   است.Bغنی از ویتامین های گروه 6% فیبر، یک مکمل غذایی ارزشمند و مؤثر در به تاُ خیر انداختن بیاتی نان می باشد. هدف از این تحقیق ، بررسی برطرف کردن کمبود بعضی اسید آمینه ها(لیزین) در غلات با استفاده از سویای اصلاح شده با ترکیبات احیا کننده ،اکسید کننده و امولسیفایرها و سپس بررسی تاَثیر آرد سویای اصلاح شده بر حلالیت پروتئین های گندم، خواص رئولوژیک ، رنگ ، طعم ،بافت و بیاتی نان می باشد.   مروری بر تحقیقات انجام شده: اهداف اصلاح پروتئین های غذایی:  :   اثر مواد احیا کننده: اثر مواد اکسید کننده: اثر مواد امولسیون کننده: فرایند تجاری تهیه آرد بی روغن سویا: انواع و اهمیت پروتئین های آرد ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.