تحقیق رابطه شوری با کشت گیاهان و گسترش کشاورزی در حجم 95 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش و با قسمتی از متن زیر: مقدار نسبی آب (RWC): بطور کلی مطالعات نشان دهده است که با افزایش شوری، مقدار نسبی آب کاهش مییابد (95). زیرا درشرایط شوری سرعت طویل شدن سلولها کاهش مییابد و تورژسانس کاهش یافته و دیواره سلولها سفت و ضخیم میگردند. در این مورد تنش شوری در گیاهان حساس به چند طریق عمل میکنند (57). بدلیل کاهش پتانسیل آب، جذب آب حاصل از نیروی اسمزی کاهش مییابد. بدلیل جذب بالای یونهای سدیم و کلر محلولهای اسمزی جاذب آب کاهش مییابند. بدلیل غلظت بالا و سمی یونهای سدیم و کلر خارج سلولی، امکان استفاده از آنها در درون سلول بعنوان ترکیبات اسمزی وجود ندارد. یونهای نمک آزاد شده بر فرآیندهای خاص مانند سنتز دیواره اثر میگذارند. به همین دلیل کاهش مقدار نسبی آب در گونههای مقاوم کمتر است. به عنوان مثال شوری موجب کاهش مقدار نسبی آب در گیاه گندم گردید (95). ماکزیمم کاهش مقدار نسبی آب، در اندامهای هوایی و ریشههای سورگوم مشاهده شد ولی تغییری در م ...