لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد اسلاید : 25 اسلاید قسمتی از متن .ppt : بوتولیسم botolism مقدمه نوع و میزان خطری که حضور و رشد باکتری ها در مواد غذایی ایجاد می کند متفاوت است و از این نظر باکتری ها را به سه گروه عمده تقسیم می کنند : 1- باکتری هایی که عفونت ها و مسمومیت های شدید و منجر به مرگ ایجاد می کنند مانند کلستریدیوم بوتولینوم تیپ های F, E, B, A٬ سالمونلاتیفی و پاراتیفی٬ شیگلادیسانتری٬ بروسلاآبورتیس و مانند اینها. 2- باکتری هایی که عفونت ها و مسمومیت هایی با خطر متوسط ایجاد می کنند مانند ویبریوپارا همولیتیکوس. 3- باکتری هایی که مسمومیت های خفیف ایجاد می کنند. کلستریدیوم بوتولینیوم تیپ های A/B به طور خاص با مواد غذایی مرتبطند تیپ های C/D در حیوانات ایجاد بیماری می کند تیپ E از ماهی خام یا دودی حاصل می شود اکولوژی کلستریدیوم بوتولینیوم منشاء باکتری خاک است اما ...