دانلود فایل ارزان

فایل - پروژه - مقاله

دانلود فایل ارزان

فایل - پروژه - مقاله

پاورپوینت قوانین و استانداردهای آب شرب

پاورپوینت قوانین و استانداردهای آب شرب

   پاورپوینت قوانین و استانداردهای آب شرب         آب آشامیدنی: آبی است که عوامل فیزیکی، شیمیائی، بیولوژی و رادیونوکلوئیدی آن در حدی باشد که آشامیدن آن عارضه سوئی در کوتاه مدت یا دراز مدت در انسان ایجاد نکند. کلیفرم: گروهی از باکتر ی های هواز ی و بی هوازی اختیاری، گرم منفی، بدون اسپور (هاگ) و تخمیر کننده لاکتوز هستند. این باکتری ها ساکن روده بزرگ انسان و حیوانات می باشند.   کلیفرم های گرماپای: است کلیفرمهایی که قادر به تخمیر قند لاکتوز، تولید اسید و گاز در دمای 44 تا 45 درجۀ سلسیوس نیز می باشند. کلیفرم های گرماپا ی شامل گونه های اشریشیاکلی، کلبسیلا، آنتروباکتر، و سیتروباکتر است     استانداردهای آب آشامیدنی ۱- اولیه ستاندارد اولیه: مربوط به سلامتی و از دیدگاه بهداشتی اهمیت دارد و پیگرد قانونی داردو آب آشامیدنی را تضمین می کنند.حد ماکزیمم آلاینده ها رانشان می دهند.   ۲- ثانویه استاندارد ثانویه: جلوه ظاهری (مقررات زیبا شناختی) هستند که پیگرد قانونی نداردند و آب آشامیدنی مطلوب را تعیین می کنند که برای مصارف دیگری رضایت بخش می با ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.