پاورپوینت قوانین و استانداردهای آب شرب آب آشامیدنی: آبی است که عوامل فیزیکی، شیمیائی، بیولوژی و رادیونوکلوئیدی آن در حدی باشد که آشامیدن آن عارضه سوئی در کوتاه مدت یا دراز مدت در انسان ایجاد نکند. کلیفرم: گروهی از باکتر ی های هواز ی و بی هوازی اختیاری، گرم منفی، بدون اسپور (هاگ) و تخمیر کننده لاکتوز هستند. این باکتری ها ساکن روده بزرگ انسان و حیوانات می باشند. کلیفرم های گرماپای: است کلیفرمهایی که قادر به تخمیر قند لاکتوز، تولید اسید و گاز در دمای 44 تا 45 درجۀ سلسیوس نیز می باشند. کلیفرم های گرماپا ی شامل گونه های اشریشیاکلی، کلبسیلا، آنتروباکتر، و سیتروباکتر است استانداردهای آب آشامیدنی ۱- اولیه ستاندارد اولیه: مربوط به سلامتی و از دیدگاه بهداشتی اهمیت دارد و پیگرد قانونی داردو آب آشامیدنی را تضمین می کنند.حد ماکزیمم آلاینده ها رانشان می دهند. ۲- ثانویه استاندارد ثانویه: جلوه ظاهری (مقررات زیبا شناختی) هستند که پیگرد قانونی نداردند و آب آشامیدنی مطلوب را تعیین می کنند که برای مصارف دیگری رضایت بخش می با ...