دانلود فایل ارزان

فایل - پروژه - مقاله

دانلود فایل ارزان

فایل - پروژه - مقاله

پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن

پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن

فرمت فایل : پاورپوینت قابل ویرایش      تعداد اسلاید: 82   قسمتی از پاورپوینت :     žمبنای تقسیم بندی خوراکی ها: 1- تأثیر به ماده (انواع غذا) 2- تأثیر به کیفیت (انواع ادویه) 3- تأثیر به خاصیت (سم یا پادزهر)     žاقسام خوراکی ها: 1- غذای مطلق (زرده تخم مرغ، گوشت لطیف، گندم) 2- دوای مطلق (دارچین و زنجبیل، فلفل) 3- غذای دوایی (کاهو، کدو، انگور) 4- دوای غذایی (سیر، توت، خرما) 5- ذوالخاصیه (پادزهر یا سم)  روغن گاو، سیب، جدوار  افیون، سم مارها     žاقسام اغذیه: 1- صالح الکیموس و فاسد الکیموس   2- لطیف و کثیف   3- کثیر الغذا و قلیل الغذا     žغذاهایی که فقط خون تولید می کنند و اخلاط دیگر را خیلی کم فقط به اندازه نیاز بدن تولید می کنند صالح الکیموس هستند ž žغذاهایی که علاوه بر خون،اخلاط دیگررا بیش از نیاز بدن تولید کنند فاسد الکیموس نامیده می شوند    غذای کثیف :   الف :غذایی که از آن خون غلیظ تولید می شود      ب:      &n ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.