این فایل شامل 15 صفحه ورد و مطالب زیر می باشد مقدمه: در سال 1370 هجری شمسی کارگاه تولید مواد غذایی شوشتر تحت سر پرستی جواد قنادان در شهرستان شوشتر و در زمینه تولید آبلیمو و حلوای زردک که جزء محصولات سنتی و پر مصرف منطقه به شمار می رفتند کار خود را آغاز نمود . محصولات آن زمان به صورت کاملا ابتدایی و با استفاده از نیروی دست و با نام خود او یعنی جواد به طور محدود در منطقه توزیع گشت، و در مدت زمان اندک در سطح منطقه با استقبال شایان توجه مردم روبرو شد. در سال 1368 با دستیابی به محلی مناسب در ابتدای جاده اتوبان اهواز با مساحتی بالغ بر 5/1 هکتار امکان اجرای چند طرح توسعه تولیدات در زمینه متنوع سازی آنها، افزایش تولید را فراهم ساخت. عملیات ساختمان سازی در مساحتی افزون بر شش هزار متر مربع آغاز و کارخانه جدیدالتاسیس با نام شرکت آذین شوشتر و با تولید آبلیمو در حجم های مختلف و در اوزان متعدد در سال 1370 کار خود را آغاز نمود. از آن زمان به بعد با اجرای طرح های متوالی توسعه و تجهیز، خطوط تولید محصولات جدید شامل: رب گوجه فرنگی، انواع سس کنسرو های غیر گوشتی، کنسرو ماهی و قلیه ماهی، ...