دانلود پاورپوینت اماده(رشته صنایع غذایی) با عنوان، تولید و کاربرد انواع فروکتوز در محصولات غذایی بخشی از متن فایل: اسلاید اول فروکتوز یا قند میوه، یکی از مونوساکارید های ساده ای است که تقریبا در هر گیاهی یافت می شود . فروکتوز در کنار گلوکز و گالاکتوز، سه مونوساکاریدی هستند که در رژیم غذایی ، مستقیما در روده جذب خون می شوند. فروکتوز که در سال 1847 توسط شیمیدان فرانسو ی Augustin -Pierre Dubrunfaut کشف شد از اجزای میوهها، عسل، سبزیجات بوده و شیره ذرت با فروکتوز بالا نیز در آشامیدنیهای قندی مشهور استفاده میشود . فروکتوز خالص و خشک یک ماده ی جامد سفید رنگ، فوق العاده شیرین، بدون بو، و کریستالیزه است که در بین سای ر مونوساکارید ها، قابلیت حلالیت اش بیشتر از همه است . توضیحات فایل: -این فایل با فرمت پاورپوینت( قابل ویرایش ) ارائه شده است -تعداد صفحات پاورپوینت :32 -قابل ارا ...