دانلود فایل ارزان

فایل - پروژه - مقاله

دانلود فایل ارزان

فایل - پروژه - مقاله

ادبیات و پیشینه پژوهش آسیب شناسی بازاریابی شبکه ای در امنیت ملی ایران با تاکید برشرکتهای هرمی


ادبیات و پیشینه پژوهش آسیب شناسی بازاریابی شبکه ای در امنیت ملی ایران با تاکید برشرکتهای هرمی

ادبیات-و-پیشینه-پژوهش-آسیب-شناسی-بازاریابی-شبکه-ای-در-امنیت-ملی-ایران-با-تاکید-برشرکتهای-هرمیادبیات و پیشینه پژوهش آسیب شناسی بازاریابی شبکه ای در امنیت ملی ایران با تاکید برشرکتهای هرمی
1-2- مقدمه
انسانها با نیازهایی به دنیا می آیند و از همان ابتدا به ارضای نیازهای خود می پردازند. به جرات می توان گفت که هر چیزی که اختراع می شود و یا هر محصولی که ساخته می شود صرف نظر از جنبه منفی و مثبت بودنش در جهت رفع بخشی از نیازهای انسانهاست. اگر به گذشته برگردیم انسانها برای تهیه مایحتاج زندگی خود همواره در سعی و تلاش بودند. از همان انسانهای اولیه گرفته که برای تهیه غذا به شکار می رفتند تا به انسانهای امروزی که به خرید می روند. با شکل گیری جوامع بشری و پیشرفت تکنولوژی و هم چنین صنعتی شدن جوامع تولید کالاها و محصولات با سرعت رو به افزایش رفت. تا جایی که دیگر کارخانجات و موسسات برای فروش کالا و خدمات خود با یکدیگر به رقابت پرداختند. از این رو شرکت ها و موسسات برای معرفی و فروش محصولات خود شیوه های بسیاری را ابداع و امتحان کردند. بازاریابی شبکه ای نیز یکی از این شیوه ها بازاریابی شبکه بوده است. بازاریابی چندسطحی نوعی شیوه فروش است که در آن کمپانی ها محصولات خود را بدون تبلیغات و بدون واسطه به فروش می رسانند. اولین بار، یک شرکت دوچرخه سازی در روسیه از این ایده استفاده کرد و برنامه ای ترتیب داد که مشتریان با پرداخت 10 روبل بجای 20 روبل صاحب دوچرخه شوند. اگر چهار مشتری دیگر نیز معرفی کنند. اولین کمپانی که بطور رسمی فعالیت بازاریابی چند سطحی را در سال 1380 آغاز کرد، کمپانی ویتامین کالیفرنیا بود که نام خود را در سال 1383 به نوترالایت تغییر داد و امروزه محصولات خود را از طریق کمپانی اموی به فروش می رساند. در سال 2005 گردش مالی شرکت های بازاریابی شبکه ای 175 میلیارد دلار بوده است. همین طور در سال 2010 - 4,28 میلیون نفر شاغل در شرکت های بازاریابی شبکه ای بوده اند، در حالی که تعداد این افراد در سال 1331, 2,88 میلیون نفر بوده و می توان گفت که بازاریابی شبکه ای تنها تجارتی است که در مدت ده سال تعداد شاغلان ان دو برابر شده است(غلامیان، 1396، 43).
اما این روزها بحث بازاریابی شبکه ای بازاریابی چند سطحی بسیار فراوان شده است و نوجوانان و جوانان زیادی پای به این عرصه می گذارند. با وارد شدن این افراد به عرصه بازاریابی شبکه ای به نوعی خانواده آنان نیز با این موضوع درگیر می شوند و خود آنان نیز بنحوی وارد این کار می شوند. بازاریابی شبکه ای نوعی از تجارت است که در آن مصرف کنندگان یک شرکت تولید کننده می توانند بازاریاب محصولاتی باشد که خود مصرف می کنند و با انعقاد قرارداد با شرکت تولید کننده و معرفی و فروش محصولات به اطرافیان خود، درآمد قابل توجهی کسب کنند و در صورتی که شخص بتواند با معرفی این تجارت به اطرافیان خود و معرفی آنها به شرکت، گروه فروش خود را شکل دهد و طبق پلنهای درآمد زائی شرکت درصدهای مشخصی از قیمت کالاهای فروخته شده در گروه فروش خود را به عنوان پورسانت و پاداش دریافت کند. این صنعت اولین بار در سال 1372 بکار گرفته شد و امروزه این تجارت با بیش از 40 سال قدمت توانسته شرکتهای بزرگ و مطرح را در جهان تشویق کند تا از این روش برای فروش محصولاتشان استفاده نمایند(غلامیان، 1396، 43).
با روند کنونی بازاریابی شبکه ای در کشور دیری نخواهد انجامید که به نوعی عده ی زیادی از مردم کشور وارد این عرصه شوند. اما بسیاری از افرادی که وارد این شغل می شوند. آشنایی محدودی با موضوع بازاریابی شبکه ای دارند و صرفا از روی هیجانات و حرفایی که در جلسات آموزشی این شغل ها به آنان گفته می شود وارد این کار می شوند. از طرفی می توان گفت بازاریابی شبکه ای امروزه به نوعی اجتناب ناپذیر است و به زودی در کشور همه گیر خواهد شد(غلامیان، 1396، 43).

2-2- ادبیات و مبانی نظری تحقیق
1-2-2- بازاریابی شبکه ای
به منظور معناشناسی دقیق بازاریابی شبکه ای ابتـدا بایـد بـا استفاده از رویکرد تجزیه ای عناصر تشکیل دهنده این مفهـوم را مشخص نمود و سپس هر یک از آن ها را تشریح نمود. از این رو می توان بیان نمود کـه بازاریـابی شـبکه ای ترکیبـی از دو کلمـه بازاریابی و شبکه است. در بخش های زیر به هر یـک از مفـاهیم مذکور پرداخته می شود(آدامز ، 1395، 43).

دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.