دانلود فایل ارزان

فایل - پروژه - مقاله

دانلود فایل ارزان

فایل - پروژه - مقاله

ادبیات و پیشینه پژوهش بررسی نقش قابلیت ها، دانش و محیط زیست در دستیابی به اهداف استراتژیک در پروژه ه


ادبیات و پیشینه پژوهش بررسی نقش قابلیت ها، دانش و محیط زیست در دستیابی به اهداف استراتژیک در پروژه ه

ادبیات-و-پیشینه-پژوهش-بررسی-نقش-قابلیت-ها-دانش-و-محیط-زیست-در-دستیابی-به-اهداف-استراتژیک-در-پروژه-هادبیات و پیشینه پژوهش بررسی نقش قابلیت ها، دانش و محیط زیست در دستیابی به اهداف استراتژیک در پروژه های صادراتی
1-2- مقدمه
صادرات به عنوان رمز بقای کشورها و موتور محرکه اقتصاد در بازارهای جهانی نقش مهمی در عرصه اقتصاد ایفا می کند، زیرا تقویت ظرفیت های تولید و ایجاد ظرفیت های جدید ضمن هموار کردن راه توسعه صادرات نقش دولت را به عنوان تضمین کننده سرمایه گذاری های موجود و کاهش انحصار پررنگ تر می کند. از سوی دیگر صادرات امکان استفاده از بازارهای جهانی را برای رشد تولید داخلی مهیا کرده و بنگاه های تولیدی را قادر می سازد. از کاستی های بازار داخلی رها شده و با توسعه صادرات بازارهای جهانی را هدف قرار داده و از صرفه های اقتصادی حاصل از مقیاس تولید بیشتر بهره برداری کنند. یکی از مهم ترین ابزارهای استراتژی توسعه صادرات، بهره مندی از مزیت نسبی در گردونه مبادلات خارجی است. ممکن است کشوری از لحاظ تولید مزیت داشته باشد، ولی از نظر بازرگانی فاقد مزیت باشد(وحید کیانی، 1390، 67).
صادرات در هر بخش به مولفه های متفاوت و متنوعی بستگی دارد که این علل موجب ارتقاء و توسعه صادرات و به تبع آن موجب رونق اقتصادی و صنعتی کشور و رفاه اجتماعی در کشور خواهد شد. مشکلات محوری در صادرات به ویژه مشکلاتی در زمینه بازاریابی، چگونگی بسته بندی و عدم شناخت بازارهای مناسب و عدم تمایل به توسعه بازاریابی و تکامل دانش شناختی، از مواردی هستند که برای حل آنها نیاز به استراتژی و مدیریتی هدفمند احساس می شود و تا تفکر پژوهشهای استراتژیک برای اصلاح این مسائل وجود نداشته باشد، توسعه بازار صادراتی نیز امکانپذیر نخواهد بود. پژوهشها در بازارهای مقصد با توجه به سیاست ها و محدودیت های کشورهای مقصد و مبدا و تحقیق و بررسی پیرامون آنها از اقداماتی است که باید برای ورود به بازارهای جهان صادرات انجام شود و این موضوع مستلزم برنامه استراتژیک بوده تا بر اساس آن برنامه های جامع و علمی، طراحی و به اجرا گذاشته شود. به صادرات باید به عنوان پدیده ای علمی نگریست و آن را طبق اصول صادرات پیش برد و به آن به عنوان یک رشته علمی که روز به روز مفاهیم تازه تری در آن تعریف می شود، نگریست با نگاهی به تعریف بازاریابی، می بینیم که تحقیق و تبلیغات جزیی از ساز و کار بازاریابی بوده و با دیگر قسمت ها ارتباط دارد و در بازاریابی صادراتی نقش آنها بسیار حساس و مهم است(وحید کیانی، 1390، 67).

دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.