هویج یا گَزَر یا زردک گیاهی خوراکی و دوساله از خانواده چتریان است. هویج معمولاً به رنگ نارنجی یا سفید، یا مخلوطی از قرمز و سفید است و تازه? آن بافتی خشک و ترد دارد. هویج یک سبزی ریشهدار یا غده ای خوراکی است که میتوان آن را خام یا خردشده یا رندهشده در سالاد خورد و بیشتر در پخت سوپها و خورشهاکاربرد دارد. بتاکاروتن، دوپاری از ویتامین آ، در هویج به فراوانی یافت میشود و رنگ نارنجی خاصّ این سبزی نیز به همین خاطر است. بهعلاوه هویج منبعی غنی از فیبر خوراکی، آنتیاکسیدانها و موادّ معدنی بهشمار میرود. همانگونه که در تصویر دیده میشود، هویج میتواند بهطور مصنوعی در رنگهای گوناگونی به عمل بیاید. فهرست مطالب: تعریف هویج ویژگی های هویج املاح موجود در هویج تاریخچه هویج نارنجی رنگ گیاه شناسی رشد هویج تقویت بینایی مواد غذایی تولید مقدار مواد مغذی در ...