بادنجان یا بادمجان، این واژه معرّب «پاتنگان» و «پاتمگان» فارسی است و در پارسی با نام کهپَرَک نیز خوانده میشود. بادنجان گیاهی خوراکی از تیره?بادنجانیان است. به نظر میرسد که این گیاه بومی هندوستان بودهاست. این گیاه در تمام مناطق گرمسیری و نیمهگرمسیری رشد میکند. ارتفاع آن به ?? تا ??? سانتیمتر نیز میرسد. این گیاه بهطور گستردهای در آشپزی استفاده میشود. بادنجان در پخت غذاهایی مانند کشک بادنجان، خورش بادنجان، دلمه، بادنجان شکمپر، و بادنجان شکمپر ایتالیایی کاربرد دارد. گیاه بادنجان به عنوان عضوی از سرده? بادنجان با گوجه فرنگی و سیبزمینی مربوط است. فهرست مطالب: تعریف بادمجان ویژگی ها گیاه شناسی ارتفاع رشد گیاه میوه گیاه تاریخچه گستردگی رشد ارقام بادمجان آشپزی و آماده سازی تولید بادمجان ارزش غذایی شیمی ترشی ...