قی کردن در طب اسلامی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .pptx ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 12 اسلاید
قی کردن در طب اسلامی
استفراغات
مسهلات
مدرات
منضجات
تدابیر قی کردن
تدبیر قی کردن
1- همیشه درصدی از غذای درون معده هضم نشده است و ایجاد
آلودگی وبازمانده های غلیظ لزج در اندرون حمل معده می کند و هر
چه غذا غلیظ تر و سنگین تر باشد بیشتر خواهد بود لذا هرچند وقت
یکبار معده را باید به قی پاکسازی کرد(که بیشتر مواد بلغمی هستند)
زیرا صفرا خود می برد و می سوزد و حرکت می کند.
منافع قی کردن
1- بلغم های کلیه ها تا قوزک پا را بیرون می کشد
2- زخم کلیه ها را التیام می دهد
3- سنگینی سر را زایل می کند
4- چشم را روشن می کند .
5- هضم غذاها بهتر خواهد بود
6- رفع بی اشتهایی
7- ویارهای آشغال خوری را از دست می دهد
8- یرقان
9- صرع مهره ای
10- مالیخویی
11- نقرس
12- آسم
13- تمام بیماریهای مزمن
14- چاق کننده است
مضرات قی (افراط در قی )
ضعیف شدن معده و جگر و سپرز- سر درد – خرابی چشم و دندانها – بیماریهای ریوی