دانلود فایل ارزان

فایل - پروژه - مقاله

دانلود فایل ارزان

فایل - پروژه - مقاله

پاورپوینت معرفی چند مفرده غذایی و دوایی بر اساس طب حکمی ایران

پاورپوینت معرفی چند مفرده غذایی و دوایی بر اساس طب حکمی ایران

پاورپوینت-معرفی-چند-مفرده-غذایی-و-دوایی-بر-اساس-طب-حکمی-ایران معرفی چند مفرده غذایی و دوایی بر اساس طب حکمی ایران
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : .pptx ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 90 اسلاید

معرفی چند مفرده
غذایی و دوایی
بر اساس طب حکمی ایران

Oryza sativa برنج
به فارسی برنج، به پهلوی برینج یا ورینج، و به عربی اُرُز نامیده می‌شود که معرّب از اوریز یونانی است.

در درجه 2 خشک، و در گرمی و سردی معتدل است.در گرم‌مزاجان، حرارت و در سردمزاجان برودت احداث می‌کند لذا برخی اطباء آن را دارای قوای مرکب دانسته‌اند.
ظاهراًَ به جهت این تأثیر بیماران را از مصرف مزوّره برنج نهی کرده‌اند.

حکما متفق‌اند بر آنکه برنج باعث طول عمر و صحت بدن است. اقسام برنج مسدّد و قابض است. برنج به‌تنهایی قلیل‌الغذا است، ولی با شیر و شکر کثیرالغذاء و مسمن بدن می‌شود.خوردن برنج با دوغ تازه و سماق، مسکّن حرارت است.

اکثار آن مصلح حال بدن و رنگ رخسار، و مولّد خلط صالح، و مورث دیدن خواب‌های خوب، و مولّد قولنج و سدّه می‌باشد.مصلحش خیسانیدن آن در آب نخاله و خوردن آن با شیرینی است.

دانلود فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.