نام محصول : پاورپوینت تولید آبجو فرمت : PPT حجم : 0.6 مگابایت تعداد اسلاید : 89 زبان : فارسی سال گردآوری : 96 ?ریشه لاتین کلمه beer، Bibere به معنی to drink یعنی نوشیدن است. ?سابقه تولید آبجو به 6000 تا 8000 سال می رسد. ?در طول این مدت اگرچه مقررات زیادی در مورد آن وضع شده است و مکانیسم های بیوشیمیایی آن مشخص شده است اما تکنولوژی تولید آبجو تقریبا ثابت مانده است. ?آبجو پرمصرفترین و احتمالا قدیمیترین نوشیدنی الکلی است و پس از آب و چای محبوبترین نوشیدنی جهان است. ?آبجو حاصل تخمیر نشاسته و اساسا انواع دانه غلات است، هرچند بیشتر دانه جو مورد استفاده قرار میگیرد، ولی از دانههای برنج، ذرت و گندم نیز استفاده میشود. اجزای اصلی تولید آبجو: ?اجزای اصلی تولید آبجو شامل ?جو جوانه زده (مالت شده)، ?آب، ?رازک و ?مخمر است. ?در مقایسه با سایر نوشیدنی های الکلی، مقدار الکل آبجو کمتر است. ?درصد حجمی الکل در آبجو د ...